26 Şubat 2011 Cumartesi

Altın Oran ile İlgili Önemli Bilgiler

Altın Oran ile İlgili Önemli BilgilerALTIN ORAN'IN SAYISI 1,618'DİR

“Rabbimiz herşey için bir ölçü kılmıştır
.”(Talak Suresi, 3)

... Rahman (olan Allah)ın yaratmasında hiçbir 'çelişki ve uygunsuzluk’ (tefavüt) göremezsin. İşte gözü(nü) çevirip-gezdir; herhangi bir çatlaklık (bozukluk ve çarpıklık) görüyor musun? Sonra gözünü iki kere daha çevirip-gezdir; o göz (uyumsuzluk bulmaktan) umudunu kesmiş bir halde bitkin olarak sana dönecektir. (Mülk Suresi, 3-4)

Göklerin ve yerin mülkü O'nundur; çocuk edinmemiştir. O'na mülkünde ortak yoktur, herşeyi yaratmış, ona bir düzen vermiş, belli bir ölçüyle takdir etmiştir. (Furkan Suresi, 2)

Mehdiyet Hakkında Yanlış Yorumlar Yaparak Müslümanları Pasifize Etmenin Sorumluluğu Büyüktür

Mehdiyet Hakkında Yanlış Yorumlar Yaparak Müslümanları Pasifize Etmenin Sorumluluğu BüyüktürPeygamberimiz (sav) hadisleriyle ahir zamanı; Hz. Mehdi (as)'ın zuhurunu, ahlakını, faaliyetlerini, fiziksel özelliklerini, Hz. İsa (as)'ın yeniden dünyaya dönüşünü, deccaliyetin özelliklerini ve faaliyetlerini çok detaylı olarak bildirmiştir. Dünyanın ömrünü de haber veren Peygamber Efendimiz (sav) içinde yaşadığımız bu yüzyılda Hz. İsa (as)'ın yeniden dünyaya geleceğini, Hz. Mehdi (as)'ın aleni olarak ortaya çıkacağını, tüm İslam aleminin Hz. Mehdi (as) önderliğinde birleşeceğini ve İslam ahlakının yeryüzüne hakim olacağını müjdelemiştir.

Son 30 yıldır yaşanan ve gün geçtikçe hızı ve yoğunluğu artan alametler, Mehdiyet çağında olduğumuzu açıkça ilan etmektedir. Buna rağmen, 

Fosiller Evrimi Yalanlıyor: İlmi Mercek Sayı 80

YALANCI AKREP

YAŞ:
 25 milyon yıllık 
DÖNEM: Oligosen 
BULUNDUĞU YER: Santiago, Dominik Cumhuriyeti 

Yalancı akrepler, akreplere benzeyen böceklerdir, ancak akrebin uzun kuyruğu ve iğnesinden yoksunlardır. Avlarını kıskaçlarını kullanarak etkisiz hale getirirler. Yalancı akrepler, dökülmüş yapraklar, toprak ve kaya altlarında bulunabilirler. Dünya genelinde 2000 çeşit yalancı akrebin yaşadığı bilinmektedir. 25 milyon yaşındaki yalancı akreplerle, günümüzde yaşayan örneklerinin bir farkı yoktur. Bu farksızlık, canlıların evrim geçirmediğinin ispatıdır. 

Müslümanlar Mehdiyet Çağında Olmanın Şevki ve Heyecanını Yaşamalıdır, Durağanlık İnsanı Geriye Doğru Çeker

Müslümanlar Mehdiyet Çağında Olmanın Şevki ve Heyecanını Yaşamalıdır, Durağanlık İnsanı Geriye Doğru ÇekerDünya tarihinin son 30 yılını vicdanıyla ve samimiyetle değerlendiren her Müslüman ahir zamanda olduğumuzu, dolayısyla Hz. İsa (as) ve Hz. Mehdi (as)'ın çağında yaşadığımızı ve İslam ahlakının yakın bir dönemde tüm dünyaya hakim olacağını kolaylıkla anlar. Allah'ın 2000 yıl aradan sonra Ulu'l Azm bir peygamber olan Hz. İsa (as)'ı yeniden dünyaya gönderecek olması, Hz. Adem (as)'dan bu yana gelmiş geçmiş en büyük veli olan Hz. Mehdi (as)'ın büyük mücadelesinin bu çağda yaşanıyor olması şüphesiz büyük bir heyecan, şevk ve neşe vesilesidir. Bu gerçeği gören ve farkında olan her mümin, bu kutlu dönemin sevincini her dakika coşkuyla yaşar. Bu coşkuyla, Hz. İsa (as) ve Hz. Mehdi (as)'a öncü olmak, onlara zemin hazırlamak, en güzel şekilde destek olmak niyetiyle ve umuduyla var gücüyle gayret eder. Bu mübarek asırda yaşadığının bilincinde olmak, Müslümanlar için hem dünya hayatında bir güzellik, hem ahiretleri için büyük bir kazanç vesilesidir.

Münafıklar Aile Bağlarının Önemli Olduğunu İddia Ederler, Allah Kuran'da İman Bağının Önemli Olduğunu Bildirmiştir

Münafıklar Aile Bağlarının Önemli Olduğunu İddia Ederler, Allah Kuran'da İman Bağının Önemli Olduğunu BildirmiştirAllah Kuran'da müminlerin anne ve babalarına karşı hürmetkar, sefkatli ve sevecen davranmalarını bildirmiş, akrabalarına karşı da koruyucu ve kollayıcı olmalarını buyurmuştur. Salih bir mümin hem ailesine hem de tüm insanlara karşı, hiçbir menfaat beklentisi içinde olmadan, nezaketli, müşfik ve sevgi doludur. Ancak ailesinden veya akrabalarından herhangi biri kendisini Allah'a imandan, Peygamberimiz (sav)'e tabi olmaktan, din ahlakını yaşamaktan alıkoymaya çalışırsa bu durumda mümin, elbette Allah'ın emrine uyacak ve kendisini Allah yolundan engellemeye çalışanlardan yüzçevirecektir Bir ayette şöyle buyrulmaktadır:

Umman - 16 Ocak 2011 - Sayın Adnan Oktar'ın Times of Oman Gazetesinin Sorularına Cevapları

Umman - 16 Ocak 2011 - Sayın Adnan Oktar'ın Times of Oman Gazetesinin Sorularına Cevapları1. Öncelikle bize açıklayabilir misiniz, Adnan Oktar ve Harun Yahya iki farklı kişi ya da iki farklı düşünce ekolü müdür? Neden iki farklı isim?

Harun Yahya müstear ismini kullanmamdaki amaç, inkarcı düşünceye karşı mücadele eden iki mübarek peygamberin hatıralarına hürmetimi ifade etmek, isimlerini yad etmektir. Biliyorsunuz Hz. Harun (as), Hz. Musa (as)'ın yardımcısıydı. Hz. Yahya (as) da Hz. İsa (as)'ın yardımcısıydı. Ben de Peygamber Efendimiz (sav)'in naçiz bir yardımcısı olma duası ile bu müstear ismi aldım.