11 Ağustos 2011 Perşembe

Ayrı Bayraklar Altında Yaşayan Tek Milletiz



Ayrı Bayraklar Altında Yaşayan Tek MilletizKıbrıs Postası, 23 Eylül 2008

Adnan Oktar: Türk İslam Birliği, bir ucu Kıbrıs’ta, bir ucu Çin’in böğründe, bir ucu Bosna’da, bir ucu Rusya’nın içlerinde Kazakistan’da, bir ucu Fas’ta, Tunus’ta, bir ucu Kenya’da muhteşem bir Türk İslam Birliği. Bu dünyanın da kurtuluşu, Amerika’nın, Rusya’nın ve Çin’in de kurtuluşudur. Bütün dünyaya barış ve kardeşlik getirecek şahane bir sistem bu. Bundan en çok istifade edecekler de yine gayri Müslimler olacaktır.

Adnan Oktar’ın 8 Haziran 2007 Tarihinde Yabancı Gazetecilerle Yapılan Basın Toplantısı...
"Türk devletleri ile Türkiye'nin çoktan birlikte olması gerekiyordu şu ana kadar, bu gereksiz bir gecikmeyle devam ediyor. Konya ili neyse Azerbaycan da odur. Eskişehir neyse Türkistan da odur. Bu devletlerin tek bir çatı altında birleşmeleri ve kardeşçe Dünya barışını koruyacak bir güç olarak aydın çizgide, sevgi dolu, şefkati, merhameti, insanlığa sunarak bir bölgede denge unsuru olmasında çok büyük fayda var ve bunun gecikmemesi gerekiyor."

Azerbaycan Novoye Vremya, 6 Ekim 2008

Adnan Oktar:
 Balkanlar hep Osmanlı toprağıdır ta İtalya’nın içlerine kadar. İtalya’ya yakın yerlere kadar hep Osmanlı toprağıdır. Her yerde Osmanlı'nın izleri görülür, Osmanlının güzelliği görülür. Oraları Türk İslam Birliği içerisinde bir huzur şehri, huzur bölgeleri olacaktır... Sadece onlara bereket, bolluk ve huzur sunar Türk İslam Birliği. Bosna’ya da, Arnavutluğa da her yere İnşaAllah Türk İslam Birliği huzur ve mutluluk sunacaktır.

Yeni Asya, 17 Mart 2010

((İslambirligi.org)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder